Ostrvo Amuljani letovanje 2020: Vile, apartamni, cene


 

Ovo ostvce će vam se učiniti kao raj na zemlji gde možete biti bezbrižni i opušteni. Ono je idealna kombinacija sitnog zlatastog peska, mora boje akvamarina i bujne vegetacije. Idilične uvale su najbolji izbor za ljubitelje mira i tišine, dok su veće plaže za porodice, kao i za ljubitelje vodenh sportova. Najbolja varijanta je ipak da posetite sve plaže ostrva, čak i da dođete do onih koje su najskrivenije i ne toliko pristupačne.
Na Amuljaniju možete probati svežu ribu i specijalitete grčke kuhinje. Restorani pružaju kvalitetnu hranu sa najvišim standardima i higijenom, kvalitetnu i brzu uslugu i sve to u prijateljskom okruženju. Posetioci mogu da uživaju u pogledu, ispijajući kafu na plaži Alikes ili Sveti Đorđe, a u večernjim časovima, ukoliko žele da uživaju u zvuku talasa, veče mogu provesti u nekom od obližnjih barova. Na ostrvu postoje apoteka, javni telefoni, prodavnice, oprema za ribolov, motocikli i kvadovi za iznajmljivanje, benzinska pumpa, bankomat kod hotela Sunrise. Na ostrvu nema policijske stanice kao ni banke (prva banka je u Jerisosu).
Do svih plaža na Amuljaniju možete doći pešice i automobilimo. Plaže su uređene sa sitnim peskom. Najpopularnija plaža na ostrvu je Alikes, koja ima plavu zastavicu Evropske unije, za čistoću i urednost. Druga popularna plaže nedaleko od mesta je plaža Sv.Đorđa koja nosi ime po istoimenoj Crkvi posvećenoj tom Svetitelju.
Svoj boravak na ostrvu Amuljani možete upotpuniti krstarenjem do obližnjih nenaseljenih ostrvaca Gajduronisi, Tigani i Pontiki. O fakultativnih izleta: 
  • Pećina Petralona
  • Krstarenje oko Svete Gore
  • Aqua park
  • Selo Stagira
  • Manastir Kakovo
 

VILA EROTOKRITOS LUX

VILA MARIOS

VILA GIOTA(JOTA)

VILA NAFSIKA

VILA GEMILI

VILA LIMANI

preporuka

VILA EVGENIA LUX

VILA HELIANTHUS

HOTEL ARHONTIKO

HOTEL SUNRISE