Pojedini posetioci našeg sajta ne preporučuju iznajmljivanje motora na Lefkadi zbog bezbednosti i težih puteva, dok drugi zbog punih parkinga plaža u sezoni tvrde suprotno.

Oni koji su protiv skutera kažu da je vožnja njima veoma naporna i teška zbog vrućine, krivina, uzbrdica i uskih puteva, dok oni drugi zbog slobode, pogleda, a i prihvatljivijih cena iznajmljivanja ipak daju svoj glas skuterima i quad-ovima.

Koji god da bude vaš izbor preporučujemo da se za obilazak Lefkade odlučite za skuter sa jačim motorom (80, 125 ili 200 cc) ili za Quad (vozilo na četiri točka) ukoliko ste u mogućnosti.


Neke od agencija za iznajmljivanje traže da posedujete vozačku dozvolu A kategorije za skuter, dok je u nekima dovoljno da imate položenu B kategoriju. Proverite na nekoliko mesta.

Za rentiranje automobila agencija Homer u Nidriju je jedna od najpristupačnijih na ostrvu, a naši posetioci tvrde da je najpovoljnije automobil ili skuter iznajmiti u Lefkasu ili Nidriju.

Ukoliko ste zainteresovani da na nekoliko dana iznajmite skuter, motor ili Quad (motor na 4 točka) možete kontaktirati Dragana Nikolića, našeg čoveka koji živi na Lefkadi i radi u agenciji Moto Center Rental (u Nidriju) putem Vibera +381 64 8169 152.
Dragan će posetiocima našeg sajta omogućiti da po najpovoljnijim cenama iznajme neko od ovih vozila.


Cene iznajmljivanja skutera i automobila na Lefkadi

Cene iznajmljivanja skutera na Lefkadi su različite od mesta do mesta, i zavise od perioda (meseca) i od broja dana za najam.

Cena iznajmljivanja skutera od 50 cc u Nidriju se kreće od 10-15 evra dnevno, ukoliko se skuter iznajmi na više dana. Jači skuteri su skuplji – oko 20 evra dnevno, dok su Quadovi 35-50 evra dnevno.
 
Što se iznajmljivanja automobila na Lefkadi tiče, cene se kreću od 40-65 evra dnevno, ali se u agenciji može dogovoriti popust ukoliko se automobil uznajmljuje na više dana.


Ukoliko ipak odlučite da Lefkadu posetite bez automobila, pogledajte ovde naše savete i preporuke.