Prenoćište u Solunu

Prenoćište u Solunu

Bilo da je u pitanju proleće, leto ili neko drugo godišnje doba, veoma često nas turisti pitaju „Gde prenoćiti na putu za Grčku“? ili „Kako pronaći privatan smeštaj u Solunu“?

Kako smo do prošle godine u ponudi našeg sajta imali isključivo hotele, ovaj put smo se potrudili da za vas proširimo izbor i uvrstimo u ponudu i apartmane tj. stanove za izdavanje u Solunu.

Izbor apartmana i hotela je šarolik, od ekonomičnih i povoljnijih do nešto luksuznijih i skupljih, blizu centra ili u mirnijem kraju grada.

Grad Solun, koji se nalazi samo 80 km od grčkog graničnog prelaza Evzoni i isto toliko od prelaza Stari Dojran kod granice sa Bugarskom, može biti odlično mesto za odmor od putovanja, kako pri odlasku za Grčku tako i pri povratku.

I ne samo za odmor već i za razgledanje grada i njegovih znamenitosti, jednostavnu šetnju pored mora i istorijske Bele Kule, ispijanje kafe na čuvenom trgu Aristotelous, posetu Srpskom vojničkom groblju Zejtinlik ili kupovinu u nekim od ulica ili solunskih tržnih centara.

Ukoliko su vaše odredište neka od daljih letovališta (Parga, Krf, Lefkada, Kefalonija, Peloponez i druga…) prenoćište na putu i povratku iz Grčke možete organizovati tako što ćete u odlasku na primer prenoćiti u Makedoniji, a u povratku u Solunu. 

Pauza od dan ili dva u Solunu će vaše putovanje učiniti pre svega bezbednijim i podnošljivijim, a na more ćete stići odmorni i sveži.

Оставите одговор