Krf letovanje 2020: Vile, apartmani, cene


 

Krf je jedno od sedam Jonskih ostrva. Ostrvo beskrajne prirodne lepote, pesme i muzike, kombinacija kospomopolitskog i tradicionalnog. Zbog blage klime i velike vlažnosti poznat je po smaragdnim uvalama, kristalno čistom moru, luksuznim hotelima, lepim plažama okruženim zelenilom i nepreglednim brdima obraslim maslinjacima. Ostvo je izduženog oblika, dužine 64 km, širine 20 km, površine 579km2. sa najvišim vrhom Pantokrator (906 m). Velika ponuda hotela i apartmana, istorijski spomenici kao i brojni zabavni sadržaji doprineli su da ostrvo Krf postane jedna od omiljenih destinacija za letovanje zuristima širom sveta.
Plaža u mestu Kavos je najpopularnija parti destinacija preko noći, sa žurkama koje traju do zore. Tokom dana, ovo je uzbudljiva plaža gde će uživati sve generacije. Tu se nalazi sve što vam je potrebno za celodnevni boravak na plaži, pa se mnogi ovde i zadržavaju po ceo dan.
Ako niste odseli u nekom od hotela ili apartmana u blizini, možete se osloniti na autobuse koji redovno idu od centra grada do plaže – udaljena je oko 50 kilometara.
Upotpunite svoj odmor faklutativnim izletim i to nekim od:
  • Ostrvo Vido i Srpska kuća,
  • Aqualand,
  • Paxos / Antipaxos & Parga,
  • Paxos / Parga
  • Plava laguna.

VILA BELLA GRECIA

VILA AQUARIUS

VILA CORFIOTA