Nei Pori letovanje 2020: Vile, apartmani, cene


 

Nei Pori je novoizgrađeno letovalište koje se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona i 160km od makedonske granice u podnožju Olimpa. U poslednje vreme dosta je popularno kod turista, posebno iz Mađarske. Na raspolaganju su Nei Pori apartmani 2020, 70-ak metara široka izuzetno duga peščana plaža, kristalno čisto more, prostrani trgovi, parkovi, taverne, kafići, poslastičarnice, prodavnice. Mesto je karakteristično po širokim ulicama, uređenim trgovima i velikim brojem igrališta za decu, i kao takvo predstavlja idealno mesto za porodični odmor. Mogućnosti za zabavu, razonodu, šetnju i odmor su neograničene.
Može se reći da je Nei Pori raj za roditelje sa decom jer su plaže jako čiste, široke i postepeno ulaze u more pa se deca mogu igrati u pesku. Takođe, na plažama ima tuševa kao i kabina za presvlačenje. Na obali postoji veliki broj kafića i restorana u kojima su meniji često na srpskom jeziku, a skoro svi konobari razumeju srpski jezik.
Plaža u Nei Poriu takođe poseduje plavu zastavicu za čistoću Evropske unije, što znači da je izuzetno čista. Plaza je prostrna i dugačka i široka. Postoje kabine i tuševi, a u obližnjim barovima kojih nema mnogo možete osvežiti. Takođe postoje i spacioci koji su stalno prisutni.  
Što se tiče izeta i u ovom delu, kao i na celoj Kasandi, odmor u Leptokariji možete upootpuniti nekim od fakultativa, kao što su: 
  • Olip

  • Meteori

  • Skiatos

  • Aqua park

  • Atina

  • Solun

  • Krstarenje Svetom Gorom

  • Grčko veče

VILA OLGA

20% POPUST

VILA OLYMPIA

20% POPUST

VILA ZEFYROS

20% POPUST

VILA MARIA

20% POPUST

VILA VASILIS

20% POPUST

VILA MIHALIS

20% POPUST

VILA SIMPOSIO

VILA ANASEMIA SUITES

15% popust

VILA IL MARE DELUX

15% popust

VILA JACKA EXCLUSIVE

10% popust

HOTEL DIONISOS

15% popust

VILA ST.GEORGE CLASSIC

15% POPUST

VILA KANAKIS

15% POPUST

VILA OCEAN HILLS

15% POPUST

VILA VASILIOS MARIA

15% popust

VILA TSAMBIKA

15% POPUST

VILA OLIMPUS

15% POPUST

VILA ANDREU

APARTHOTEL AQUA SUITES

PREPORUKA

VILA KATERINA