Parga letovanje 2020: Vile, apartmani, cene


 

Parga se nalazi u oblasti Epir,na Jonskom moru. Udaljena je od Igumenice 50km, Preveze 68km i Janjine 60km. Smeštena je preko puta fascinirajućih ostrva Paksos i Antipaksos sa kojima je veoma dobro brodski povezana. Izlete do ovih ostrva retko koji turista propušta, a svaki se vraća prepun utisaka.
Venecijanska tvrđava Parge stvorena u 11. veku smeštena je iznad samog mesta pa samim tim pruža preglednost na sve njene lepote. Tokom ratova tvrđava je pretrpela štete, bila obnovljena ali i okupirana. Danas je jedan od turističkih lokaliteta Parge gde turisti rado prošetaju i imaju mogućnost da predahnu uz hranu i piće. U blizini Parge nalazi se i Al Pašina tvrđava koju možete posetiti.
Glavna gradska plaža koja je nalazi u centu mesta, na šetalištu je peščana plaža. Sa bogatim sadržajem za sportove na vodi. Najpoznatija plaža Valtos do koje se stiže peške ili brodićima je najpopularnija turistima. Sa tirkizno plavim i čistim morem, duga je peščana plaža. Obiluje velikim sadržajem sportova na vodi i “živa je“ tokom celog dana, jer ima dosta klubova sa bazenima. Plaža je šljunkovita. Što se tiče drugih plaža treba posetiti Pisokrioneri, Lihnos, Sarakiniko, Agios Loannis i dr..
Svoj odmor u Pargi upotpunite već jako dobrim sadržajima koji mogu biti u faklutativnim izletim za pamćenje. Neke možete organizovati i sami.
  • Paxos i Antipaxos
  • Obilazak Jonskih ostrva
  • Izlet na reci Aheron
  • Meteori
  • Izlet u Albaniju

VILA SAKIS ONE

20% POPUST

VILA LIMONA

20% POPUST

VILA NIKAS

20% POPUST

VILA ISIDOR

20% POPUST

VILA ALEXANDROS

20% POPUST

VILA NANOS

20% POPUST

VILA KOSTAS

20% POPUST

VILA RINA

20% POPUST

VILA SIFAKIS

VILA TSIMAS

20% POPUST

VILA THEROS

VILA TRAMONTO

VILA TOUSIS

VILA MILOS STUDIOS

VILA HRISULA

ONASIS PANSION

VILA HARMONY GARDEN