Letovanje Polihrono 2020: Vile, apartmani, cene


 

Na 98. kilometru jugoistočno od Soluna nalazi se letovalište Polihrono, smešteno u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Ima veliku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnu za decu. Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki kao i velika ponuda za bavljenje sportovima na vodi. Puno sunca i prirodnih lepota, dobra snabdevenost, srdačnost i gostoljubivost domaćina, garancija su za dobar odmor. U Polihronu postoje ambulanta, apoteka, te mnoštvo supermarketa, hotela, taverni, kafića, barova, pekara, picerija i rent a car agencija.
Polihrono su 650. godine pre nove ere sagradili doseljenici iz Eretrije, jednog od većih Grčkih polisa, i tada se zvao Neapolis. Grad su uništili Huni, a na istom mestu su lokalni stočari osnovali Polihrono koji je dobio ime po raznobojnom cveću. Polihrono su uništili Turci 1821. godine, ali su ga preživeli meštani ponovo izgradili. Selo je oslobođeno od Turaka 1912. godine.
Gradska plaža je uredna, čista, duga peščana, sa kristalno čistim morem bez meduza, algi..itd. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju, raspoređeni su tako da postoji mesta i za one koji imaju sopstvene. Na samoj plaži postoji iznajmljivanje rekvizita za sportove i zabavu na vodi, kao i nekoliko kabina za presvalčenje.
Vaš odmor možete upotpuniti nekim od faklutativnih izleda koji se organizuju u mestu. 

Izleti koji se organizuju:

  • Krstarenje zalivom Toroneos

  • Solun-Krstarenje zalivom Toroneos

  • Aqua park u Solunu

  • Krstarenje obalom Svete Gore i posa selu Aristotala

  • Grčko veče

  • Meteori

 

VILA POPI

20% POPUST

VILA ALEKSANDRA

20% POPUST

VILA ANTI 2

10% POPUST

VILA ALEKSANDRA STAR

10% POPUST

VILA SARIKAS

VILA RODI

VILA MELINA

VILA VIKTORIA

VILA SEA VIEW

VILA ERODIOS 2

VILA POSEDONIO