Sivota letovanje 2020: Vile, apartmani, cene


 

Uz obalu Sivote nalazi se arhipelag od nekoliko malih ostrva – Mavro Oros, Agios Nikolaus, Murtemeno, na kojima su neke od najlepsih i najpoznatijih plaza ovog dela Jonske obale. Kao i sama Sivota, bogata su borovom sumom, maslinjacima, a okruzena tirkizno plavim morem.
Razuđena obala nudi mnoštvo plaža i uvala za svačiji ukus, omogućava vam da svakodnevno menjate plaže, napravite izlet na nekom od ostrva koja vidite ili prosto uživate obilazeći ih brodićem.
Zahvaljujući brojnim skrivenim uvalama, kristalno čistom moru i bogatom zelenilu, Sivota leto 2020 je idilično mesto za odmor, kako za porodice sa decom, tako i za romantične parove.
Što se tiče izleta, mogu biti u Vašoj sopstvenoj organizaciji ili grupno preko lokanih agencija. Baziraju se izletima do udaljenih plaza taxi brodićima ili izletima u Pargu, Paxos, Antipaxos, Krf, Meteore i dr…
Sivota sa ponosom nosi naziv Grčkih Kariba. Veliki broj plaža sa sitnim belim peskom od kojih je najpoznatija i najpopularnija među turistima plaža Bela Vraka, sa borovom šumom, idealno mesto za uživanje i pravi odmor. Pored nje treba pomenuti plaže Pisinu, Galikos Molos, i mnogobrojne druge. Svakako je sigurno, da Vas nijedna plaža u Sivoti Vas neće ostaviti ravnodušne ..

VILA MOURTEMENO

NOVO U PONUDI

VILA MARGARITA

20% POPUST

VILA POSEIDON

20% POPUST

VILA ANGELIKA

20% POPUST

VILA NIRIDES

VILA BELLA VISTA

VILA ANNA

VILA ALKYON LUXURY

VILA PORTO SIVOTA

VILA MAGNOLIA