Stavros letovanje 2020: Vile, apartmani, cene


 

Stavros predstavlja mesto kao stvoreno za porodično letovanje zahvaljujući tome što je tamo mirna atmosfera. Poznato je da je ovo mesto omiljeno letovalište turista iz Srbije. Iz godine u godine srpski turisti dolaze ovde na odmor, zbog toga se slobodno može reći da je Stavros zaista dobra destinacija za letovanje u Grčkoj.
Stavros ima odlično uredjenu peščanu plažu koja je idealna za relaksaciju i uživanje, more je besprekorno čisto i predivne tirkizno plave boje. Stavros je u nekoliko navrata nagradjivan “Plavom zastavom” priznanjem Evropske Unije za izuzetnu turističku ponudu.
Što se tiče fakultativnih izleta i da svoje vreme upotpunite njime, u Stavrosu slobodno vreme možete iskoristiti soppingom u Kavali ili Solunu. Ili obići i ostrvo Tasos. Takođe i krstarenje oko Svete Gore, ili u večernjim satima provesti Grčko veče u lokalnim tavernama. Svi izleti se organizuju u mestu.
Što se tiče plaža u Stavrosu, idealne su za odmor i uživanje, pogotovu sa porodicama sa malom decom. Gradska plaža je peščana, uređena, sa svim pratećim sadržaijima. Podeljena je na Stavros platani plažu koja je idealna za uživanje, sa šumom i parkom. Drugi deo plaže je potpuno otvoren, tako da za ljubitelje Sunca idealno mesto.

VILA APOLON

20% POPUST

VILA NICK ROOMS

20% POPUST

VILA ALEKSANDROS PALACE

20% POPUST

VILA HARIKLIA

20% POPUST

VILA STRATOS

20% POPUST

APART HOTEL MARIA

20% POPUST

APART HOTEL ANTHODI

20% POPUST

VILA STRIMONIKOS

20% POPUST

VILA TASOS 1

20% POPUST

VILA MARINA

20% POPUST

VILA EVA

20% POPUST

VILA BLUE HOUSE

20% POPUST

VILA TASOS 2 NEW

20% POPUST

VILA VASILIS

20% POPUST

VILA IVELINAS

VILA IRIS

15% POPUST

VILA ALEXANDER INN

15% POPUST

VILA FOTINI

15% POPUST

VILA ANSTEL

15% popust

VILA VASILIS

VILA ANGELIKI

APARTHOTEL AELIA

PREPORUKA

VILA STELA LUXURY

VILA FILIOS