Uranopolis letovanje 2020: Vile, apartamni, cene


 

Najveća posebnost letovališta Uranopolis svakako su netaknute prirodne lepote, odlične mogućnosti za ribolov i izuzetno prijatna atmosfera. Oni koji jednom ovde svrate, vraćaju se ponovo, a oni koji čuju ili pročitaju nešto o ovoj destinaciji postaju njegovi novi posetioci.
Ouranopolis ukrašava prelepa peščana plaža sprud i kristalno plavim i besprekorno čisto more. Takodje je polazna je luka za brodove koji plove do manastira na zapadnoj strani Svete Gore, pa odatle možete organizovati lep izlet. Nedaleko od Ouranopolisa se nalazi manastirsko imanje Kakov, gde su svi posetioci dobrodosli. Hoteli u okolini letovališta, sa svojim besprekornim peščanim plažama, su pravi izbor za miran i porodični odmor.

PROGRAM U PRIPREMI LETO 2020!

Uranopolis je jako živo mesto togom cene godine, a raloz za to je mnoštvo poklonika koji hrle i isplovljavaju odatle na Svetu Goru. Ima mnoštvo sadržaja i suvenirnica, ponajviše verskog sadržaja kao i rukotvorina monaha svetogorskih manastira.
Što se se fakultativa tiče iz Uranopolisa možete posetiti: 
  • Poseta Svetoj Gori (Man.Hilandar) uz blagoslov i obaveznu vizu
  • Krstarenje oko Svete Gore
  • Obilazak Ostrva Amuljani
  • Poseta Solunu
  • Poseta Jerisosu i Nea Rodi
 
Gradska plaža u Uranopolisu je jako lepo uređena, za miran i pravi odmor. Postoje mnoštvo manjih plaža u blizini što se turisti često odlučuju i za njih. 
Od atrakcija u samom mestu, možete posetiti Vizantijiski Pirg (Kulu) iz 14.veka sa kulturno-istorijiskom postavkom.