AUTO - MOTO SAVEZ SRBIJE


 

Kako možete postati član AMSS?
Putem našeg sajta popunjavate pristupnicu sa traženim podacima. Uplatu možete vršiti direktno na sajtu (Vašom kreditnom ili debitnom karticom) ili uplatom prema uputstvu koje Vam šaljemo na mail nakon što popunite podatke u pristupnici.
Korišćenje članskih pogodnosti
Član može da ostvari tehničke pogodnosti iz izabranog Članskog paketa isključivo ukoliko se nalazi u vozilu koje je naveo prilikom podnošenja zahteva za pristup članstvu, tako što prethodno pozove AMSS Operativni centar na broj telefona 1987, ili iz inostranstva na broj (+381 11) 333 12 00, a koji su na raspolaganju 24 sata dnevno, ili ako se prijavi putem AMSS mobilne aplikacije.
Da li ste znali da je AMSS članska kartica ujedno i platna kartica?
AMSS članska kartica se vodi u sistemu Dina Card kao prepaid kartica. Šta to znači? Ne možete je koristiti ukoliko na nju ne uplatite određeni iznos. Tek kada na njoj imate sredstva, možete plaćati robu ili usluge. U tom slučaju, prilikom plaćanja kod naših partnera ostvarujete određeni popust. Plaćajte u punom iznosu, a iznos ostvarenog popusta, uplaćuje se na račun vaše kartice početkom narednog meseca, za sve ostvarene popuste prilikom kupovine u predhodnom mesecu.
Održavanje kartice se ne naplaćuje. Popuste ostvarujete na prodajnim mestima širom Srbije, koja su obeležena nalepnicom ˝Plati i Uštedi˝. Ovde možete proveriti ko su naši partneri i kolike popuste možete da ostvarite na prodajnim mestima.
Ukoliko ste na putu po Evropi, treba da znate da je naša Super članska kartica deo programa popusta ˝Show your card˝ sa kojom možete ostvariti popuste na hotele, restorane, renta car agencije, muzeje, galerije, istorijske znamenitosti, zabavne parkove, šoping centre i dr. ˝Show your card˝ program samo u Evropi ima preko 600 partnera i više od 30.000 objekata, gde sa našom karticom možete ostvariti popuste i do 40%.
Za više informacija www.showyourcard.eu
Rok trajanja članske kartice?
AMSS članska kartica važi 3 godine, a odabrani članski paket godinu dana. Članski paket se obnavlja po isteku godišnje članarine.
Nakon isteka članske godine, AMSS nema obavezu realizacije zahtevanih članskih-tehničkih pogodnosti, ako nije evidentirana uplata godišnje članarine, odnosno, obnova članskog paketa za sledeću godinu.
Član ima status pasivnog člana nakon isteka godišnje članarine, a do uplate nove godišnje članarine, i uz važeću člansku-platnu karticu i dalje ima pravo na programe ušteda i neke besplatne pogodnosti.
Ko može biti član?
 • Fizičko lice, državljanin Republike Srbije, sa stalnim prebivalištem u RS
 • Strani državljanin sa privremenim boravkom u RS
 • Lice koje poseduje službena vozila
Sve pogodnosti iz članskih paketa, pripadaju isključivo članu za unapred definisano motorno vozilo registrovano u RS.
Ukoliko član ima više vozila, za svako mora imati članski paket kako bi pojedinačno za vozila mogle da se ostvaruju članske pogodnosti.
Više članova može koristiti članske pogodnosti za isto vozilo, ukoliko svaki od njih poseduje Člansku karticu sa članskim paketom za to vozilo.
Ukoliko imate službeno vozilo ili više službenih vozila članski paket se vezuje za odabrano službeno vozilo, a pravo da koristi članske pogodnosti ima svako lice koje ima ovlašćenje na isto.
Zašto postati AMSS član?
 • Naša je briga da Vam u svakom trenutku obezbedimo osećaj sigurnosti na putu
 • Besplatno za Vas organizujemo tehničku pomoć na putu ili šlepovanje
 • Dajemo Vam neograničen broj saveta i informacija o stanju na putevima, stanju na graničnim prelazima i o vozilima
 • U slučaju kvara Vašeg vozila pokušavamo popravku na licu mesta kako biste odmah nastavili svoju rutu
 • U slučaju većeg kvara ili nezgode šlepamo Vas do najbližeg servisa
 • AMSS ima veliki broj vozila i partnera i zbog toga u najkraćem mogućem roku stižemo do Vas
 • Ukoliko Vam je potreban tehnički pregled, registracija ili osiguranje za Vas ili Vaše vozilo, sve to možete uraditi u AMSS poslovnicama širom Srbije, brzo i povoljno
 • Ako postanete član AMSS-a pomažete i Vi nama jer jedino zajedno možemo da ispunimo zajednički cilj povećanja bezbednosti u saobraćaju

AMSS članske pogodnosti – SUPER ČLANSKI PAKET


 

Srbija

 Šlep vozila u kvaru (1x do 140km)

 Šlep vozila u slučaju saobraćajne nezgode (1x neograničeno km)

 Popravke vozila na putu (4x do 40km ili 1x 160km)

 Smeštaj u hotelu do 3 dana (saobraćajna nezgoda)

 Prevoz autobusom/vozom (saobraćajna nezgoda ili kvar)

Evropa

 Šlep vozila u slučaju saobraćajne nezgode do prebivališta člana (1x neograničeno km)

 Popravka vozila na putu i/ili prevoz do najbližeg servisa (1x)

 Smeštaj – priznavanje troškova do 200EUR (u slučaju saobraćajne nezgode 1x)

 Prevoz autobusom/vozom (saobraćajna nezgoda 1x)