Screenshot_20200116_011323_20200116012646164

UPIT ZA AVIO KARTE – Sve informacije na jednom mestu.

Pošaljite nam Vaše pitanje, a mi ćemo Vam odgovoriti u kratkom roku.

Višegodišnje iskustvo u avio turizmu

Naši avio specijalisti su eksperti za globalne rezervacione sisteme pomoću kojih pronalaze najbolje ponude avio karata.

100% sigurna kupovina

Naša kompanija nikada nije bila u blokadi. Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za prodaju avio karata.

Kompletna ponuda na jednom mestu

U našoj ponudi se nalaze avio karte svih avio kompanija koje kombinujemo na osnovu vaših potreba.

Najbolje ponude avionskih karata za Vas

Naši stručnjaci svoje višegodišnje iskustvo iz oblasti avio turizma svakodnevno koriste za pronalazak najpovoljnije avio karte prema Vašim potrebama! Rezervacija avionske karte nikada nije bila tako personalizovana i okrenuta potrebama putnika kao sa nama. Kada su u pitanju avionske karte cene variraju od mnoštva faktora, a za vas uvek pronalazimo najpovoljnije moguće karte za avio letove u svim pravcima.

Šta najpovoljnije avio karte znače za nas?

Najpovoljnije avio karte obično posmatramo kao najjeftinije avio karte, ali to nisu jednaki pojmovi. Evo šta za nas znači rezervacija najpovoljnijih avio karata za naše putnike:

 • Putnik na odredište treba da stigne najpovoljnijom mogućom rutom u željenom terminu putovanja;
 • Ukoliko ne postoje avionski letovi koje za Vas možemo rezervisati na odgovarajući datum, naši stručnjaci će Vam ponuditi sledeće najbolje rešenje o izboru datuma, avio-kompanije i uslova letenja, kako biste dobili najpovoljnije moguće rešenje;
 • U svakom trenutku će putniku biti ponuđen optimalan izbor avio-kompanije, prema osnovnim i specifičnim željama koje možete izneti u našem upitniku, kada je u pitanju rezervacija avionske karte;
 • Najpovoljniji izbor klase, u skladu sa potrebama putnika;
 • Činjenica da možete poručiti avio karte online u svakom trenutku i sa bilo koje destinacije, dodatno govori o povoljnosti uslova koje nudimo našim korisnicima.
 • Avio karte u cenovnom rangu i prema mogućnostima naših putnika. Uzimamo u obzir platežnu mogućnost naših putnika, o čemu nas možete obavestiti popunjavanjem upitnika za kupovinu karata online. Prema tome biramo najpovoljnije avio karte za vas:
  • Najjeftinije avio karte – za putnike koji žele najnižu moguću cenu avio karata u ekonomskoj klasi ili lowcost letove;
  • Lowcost letovi za avio karte – za putnike koji jasno ističu da žele da bukiraju low cost let, s obzirom na to da im ne treba predati prtljag, već im ručni prtljag zadovoljava sve potrebe željenog avionskog leta.
  • Jeftine avio karte u skladu sa željenim komforom i luksuzom letova (količina prtljaga, avio karte)