LETOVANJE 2020.
First minute POPUSTI DO -25%
HOTELSKI/APARTMANSKI SMEŠTAJ
Autobuski prevoz/Sopstveni prevoz

Prijavite se za naš bilten

Gde želite da putujete?

Letovanje Crna Gora 2020Apartmanski i Hotelski smeštaj

Hercegnovska rivijera, Bokokotorska rivijera, Budvanska rivijera, Barska rivijera, Ulcinjska rivijera

 

Crna Gora – biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smeštena je na jugu Jadranskog mora. Kao retko gde, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, lepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih reka i predivnih planina. More, jezera, kanjoni, planine omogućavaju da svako pronadje najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turisticku destinaciju koja ima dosta toga da pruži.
Zvanicni sajt: www.visit-montenegro

 

Letovanje Crna Gora 2020:

Letovanje u Crnoj Gori preporučujemo i zbog crnogorskih visokih planina koja u zaleđu čuvaju divnu obalu Mediterana. Već sa prvim dolaskom, na neku od crnogorskih plaža, miris slanog Jadrana vratiće vas u prošlost – vreme je da se podsetite koliko je lepo nama najbliže more.
Letovanje u Crnoj Gori ostaviće svakog bez daha pri poseti crnogorskg primorja koji je sada u novom ruhu – novi hoteli, novi restorani, nove luke. Tokom letovanja u Crnoj Gori ne propustite da ponovo uživate u mirnom i elegantnom mediteranskom ambijentu Boke Kotorske. Budite radoznali upoznajte luku Porto Montenegro, vozite se uz obalu i napravite predah u Perastu. Svoje letovanje upotpunite ručkom u Kotoru. Dok ste na odmoru u Crnoj Gori, preporučujemo da idete ka jugu, da se okupate na divnim plažama, odmorite u skrivenim uvalama. Tokom letovanja u Crnoj Gori, preporučujemo da obavezno brodićem odete do Rosa, Mirišta i rta Veslo. Šetanje starim gradom Budve će vam ostaviti utiske koje ćete pamtiti, a preporučujemo i da popijte kafu u Miločeru. Tokom letovanja u Crnoj Gori, nezaobilazno je da posetite i  provedete lepo popodne na Svetom Stefanu.
Budva je primorski grad na Jadranskom moru u Crnoj Gori. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, i poznata po peščanim plažama ali i po noćnom životu.
U blizini Budve nalazi se turistički centar Bečići. Bečići imaju plažu dugu skoro 2km, koja je među najlepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu. U Bečiće je uloženo mnogo novca tokom poslednjih godina, a najznačajnija investicija je izgradnja hotela „Splendid“.
U našoj širokoj ponudi za letovanje u Crnoj Gori, možete pronaći veoma povoljan smeštaj, i to u mestima:
Budva, Bečići, , Rafailovići, Pržno, Petrovac, Čanj, Sutomore, Sušanj, Bar, Dobre vode, Ulcinj, Njivive, Igalo, Herceg Novi, Kumbor, Prčanj, Kotor, Tivat… 
Pobrinućemo se za vaš potpuni užitak tokom letovanja u Crnoj Gori, na vama je samo da izaberete plažu i hotel.

AGAPE MISLI NA VAS:

plaćajte aranžman na rate i to bez kamate!