Letovanje Hanioti 2020: Vile, apartmani, cene


 

Hanioti je moderno malo i živopisno letovalište na četiri kilometra severno od Pefkohorija, na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra, odnosno na prvom prstu Halkidikija. Hanioti je udaljen od Soluna 103 kilometra.
Hanioti apartmani 2020 bogato su opremljeni, a Hanioti svojim posetiocima nudi i veliku peskovitu plažu, oivičenu parkom punim zelenila, koji pruža prijatnu hladovinu u vrelim letnjim danima, a u večernjim satima nezaboravne romantične šetnje. Pored mogućnosti za iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, dobra je ponuda za bavljenje raznim sportovima na vodi. U centru mesta nalazi se veliki trg pun zelenila, na kome život traje do kasno u noć. Centar zbivanja je glavni gradski trg od koga se zvezdasto šire male ulice prepune suvenirnica, prodavnica, taverni, restorana, picerija, kafića, barova, tradicionalnih grčkih restorana i objekata za zabavu. U mestu postoji ambulanta, apoteka, mnoštvo hotela, rent a car agencija, dobro snabdeveni supermarketi, poslastičarnice i pekare.
Za one koji vole da istražuju okolinu najlakše je da to učine kolima ili motorom koje mogu da iznajme u ovom mestu. Odličan put od Soluna do Moudanie omogućava lak pristup gradovima u ovom delu Grčke.

APART HOTEL MACEDONIA SKY

20% popust

VILA DIMITRA

20% POPUST

VILA NATASA

NOVO U PONUDI

VILA SOUSOURAS

20% POPUST

VILA SOUSOURAS 1

20% POPUST

VILA MARIA

20% POPUST

VILA LIVAS

20% POPUST

VILA PETRAKIS

VILA PETRINA

VILA DELFIN DUPLEKS

VILA FENIA LUX

PREPORUKA

APARTHOTEL PAGIDAS

VILA DELTA LUXURY

VILA PANORAMA LUXURY

VILA DOKTORS