Kopaonik-Jednodnevni izlet

Kopaonik-Jednodnevni izlet

Ski dan na Kopaoniku

26.01.2020.

Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, a jedan deo čini Nacionalni park Kopaonik, gde se i nalazi najveći skijaški centar u Srbiji. Najviši vrh je Pančićev vrh sa 2017m nadmorske visine. Sa skoro 200 sunčanih dana, poznat je i kao Sunčana planina. Sa takvim prirodnim potencijalom pod snežnim pokrivačem je oko 160 dana godišnje, što omogućuje uživanje svim kategorijama skijaša i snowboarder-a, na 55 km staza za alpsko i 12 km staza za nordijsko skijanje. Novi sistem za veštačko osnežavanje pokriva čak više od 70% kapaciteta ski centra. Pored odličnih uslova za skijanje, Kopaonik je i omiljena destinacija među mladima, zbog dobre zabave i noćnog života. Najpoznatija zabava je apres-ski, koja se do ranog jutra nastavlja u nekom od mnogobrojnih kafića, barova i klubova. Zima može da počne!

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Lazarevca (tačno mesto i vreme polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS poruku svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja Ibarskom magistralom ka Kopaoniku usputnim zadržavanjima radi kraceg odmora. Dolazak na Kopaonik, na jednu od najlepsih i najposecenijih planina u Srbiji.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Pored odličnih uslova za skijanje, Kopaonik je i omiljena destinacija medju mladima, zbog dobre zabave, noćnog života, ali i dnevnih žurki takodje. Najpoznatija zabava je apres-ski, koja se do ranog jutra nastavlja u nekom od mnogobrojnih kafica , barova i klubova. Zima može da počne! Polazak za Lazarevac u vecernjim casovima. Kraj programa.

CENA: 1.600 dinara

Deca do 12 godina: 1.100 dinara

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
•prevoz autobusom turističke klase / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
•usluge pratioca gruke (predstavnik agencij)
•troškove ogranizacije putovanja
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
•individualne troškove – nepomenute usluge
NAČIN PLAĆANJA:
•dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno najkasnije 7 dana pred putovanje 
PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA
POSEBNE NAPOMENE: 
•Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju. Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom (do 12 godina), putnici sa dokumentovanim zdravstvenim problemima… Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli. 
 

Оставите одговор