Zlatibor-Jednodnevni izlet

Zlatibor-Jednodnevni izlet

Ski dan-Zlatibor

15.02.2020.

Zlatibor se nalazi na 238-om kilometru magistralnog puta Beograd – Crnogorsko primorje i ubraja se u najposećenije planinsko-turističko mesto u Srbiji. Prosečna nadmorska visina je 1.000 metara, i sa više od 2.000 sunčanih sati godišnje i svoje kontinentalne klime Zlatibor je svojevrsna vazdušna banja – leti oaza mira i čistog vazduha, a zimi smučarski centar.
Zlatibor је planina koja se prostire na površini od oko 1000 km2, dugačka је 30 km, а široka i do 15 km. Pruža se pravcem severozapad-jugoistok. Najviši vrh je Tornik (1496 m). Zlatibor se prostire između 43° 31′ N i 43° 51′ N, i između 19° 28′ E i 19° 56′ E. Poznato je letovalište i zimovalište, kao i klimatsko lečilište. Zlatibor se nalazi na severnom delu oblasti zvane Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Lazarevca (tačno mesto i vreme polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS poruku svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja Ibarskom magistralom ka Zlatiboru usputnim zadržavanjima radi kraceg odmora. Dolazak na Zlatibor, na jednu od najlepsih i najposecenijih planina u Srbiji.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Pored odličnih uslova za skijanje, Zlatibor je i omiljena destinacija. Setnja do spomenika, kao i pogled sa Tornika. Slobodno vreme za skijanje, sankanje, grudvanje.. Zima može da počne! Nakon toga mozete probati specijalite Zlatiborskog kraja u nekim od lokalnih restorana, kao i svoje slobodne vreme iskoristi uz dobare ukuse cajaeva u obliznjim kaficima. Polazak za Lazarevac u vecernjim casovima. Kraj programa.

CENA: 1.600 dinara 1.300 dinara

Deca do 12 godina: 1.100 dinara 990 dinara

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
•prevoz autobusom turističke klase / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
•usluge pratioca gruke (predstavnik agencij)
•troškove ogranizacije putovanja
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
•individualne troškove – nepomenute usluge
NAČIN PLAĆANJA:
•dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno najkasnije 7 dana pred putovanje 
PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA
POSEBNE NAPOMENE: 
•Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju. Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom (do 12 godina), putnici sa dokumentovanim zdravstvenim problemima… Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli. 
 

Оставите одговор