Kalite letovanje 2020: Vile, apartmani, cene


 

Kosmopolitsko letovalište na poluostrvu KasandraHalkidikiKalitea (u prevodu „lep pogled“) je dobila ime po prelepim vidikovcima koje poseduje. Nalazi se 51 km južno od Poligirosa, oko 90 km od Soluna.
Kalitea je jedno od najpoznatijih letovališta na ovom poluostrvu. Ono sto se posebno izdvaja u Kalitei svakako su njeni hramovi, jedan posvećen bogu Zevsu i drugi posvećen bogu Dionisu. Ovaj turistički centar privlači na hiljade posetilaca, koji ovde dolaze da uživaju u izvanrednim plažama sa kristalno čistim morem i velikim arheološkim otkrićima. Kalitea je moderan, komercijalan i kosmopolitski centar sa velikim hotelskim kompleksima i tradicionalnim sobama za iznajmljivanje. Sadašnje ime dobija 1946. god. Raspolažući svim neophodnim objektima potrebnim za uživanje i zabavu, očaravajućom prirodom i bogatim istorijskim nasleđem, Kalitea zadovoljava potrebe najzahtevnijih posetilaca, uz to ima i spektakularan noćni zivot.
Takođe, Kalitea letovanje 2020 je mesto idealno za mlade i one koji se tako osećaju, jer poseduje najpopularnije diskoteke i klubove na Halkidikiju, nadaleko poznate po dobrom provodu

VILA DINA

VILA PRODROMOS

VILA KIRIAKOS

20% popuust

VILA VASILIKI

20% POPUST