Prijavite se za naš bilten

Gde želite da putujete?

LETOVANJE 2020FIRST MINUTE

Iskoristite priliku da sa nama letujete na vašim omiljenim lokacijama i posetite Krf, Skijatos i Halkidiki po FIRST MINUTE popustima. Letovanje – odmor o kojem mislite tokom cele godine. Vreme koje provodite sa najdražim osobama. Vreme kada se osećate slobodno, rasterećeno, opušteno. Kao i svih prethodnih godina tu smo da letovanje 2020 bude nezaboravno, ispunjeno trenucima zadovoljstva i sreće koju možete osetiti samo tada – na odmoru!

 

GRČKA letovanje 2020 • Avionom • Autobusom • Sopstveni prevoz

I ove godine u našoj ponudi možete naći kvalitetan a povoljan apartmanski smeštaj! Svake nedelje za vas izdvajamo apartmane sa specijalnim ponudama!

TURSKA letovanje avionom • Direktan čarter let

Godinama unazad, Turska važi za destinaciju sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom. Čarter letom vodimo vas do Antalijske regije i Egejske obale. 

Španija i Italija letovanje avionom • Direktan čarter let

Letovanje u Španiji i Italiji je uzbudljivo za svakog turistu zato što ove dve destinacije imaju najlepše plaže sveta. Italijanske obale će vam oktriti zašto je asocijacijana ovu prelepu zemlju opuštanje duše i tela. Ukusi i mirisi Sicilije Kalabrije ni jednog turistu neće ostaviti ravnodušnim! Španija sa svojim letovalištima Majorkom, Kosta Bravom i Doradom, mami sve veći broj turista iz godinu u godinu.

Egipat • all inclusive letovanje 2020. avionom

Egipat nije poznat samo po piramidama, već i po poznatim letovalištima Hurgada i Šarm el Šeik koji su prepoznatljivi po tirkiznom moru prelepim peščanim plažama.

Letovanje 2020. u Tunisu, na Kipru, Malti… 

Definitivno ništa manje popularne destiancije za letovanje nisu TunisKiparMalta ili Nica. Naši putnici sa ovih letovališta dolaze puni pozitivnih utisaka, budite i vi među njima! Takođe u ponudi možete naći i nama najbliža letovališta – Crnu Goru i Hrvatsko primorje.

Letovanje AVIONOM (direktan čarter let)

U našoj ponudi možete sresti najlepše turističke destinacije Mediterana. Za leto 2020 pripremili smo čarter aranžmane do: Grčke (Krf, Krit, Rodos, Skijatos, Kos, Samos, Peloponez), Turske (Antalija, Lara, Alanja, Kemer, Belek, Side, Fetije, Kušadasi, Bodrum i Marmaris), Italije (Sicilija i Kalabrija), Španije (Majorka i Kosta Dorade), Kipra, Malte…

Ukoliko želite da do destinacije idete sopstvenim prevozom u našoj ponudi nalazi se veoma velika ponuda pažljivo odabranih hotela u Grčkoj – na Halkidikiju (Kasandra, Sitonija, Atos), Olimpskoj regiji, Tasosu i Kavali, Pargi i Sivoti…

Grčka apartmani! ☀ Letovanje 2020 ☀

U našoj ponudi za letovanje 2020. možete pronaći i najpovoljniji apartmanski smeštaj!

Letovanje u Crnoj Gori

Za letovanje 2020 u našoj ponudi možete pronaći i letovanje u Crnoj Gori uz povoljan smeštaj! Iz široke ponude izdvojili smo letovanje na lokacijama: Budva, Bečići, Rafailovići, Petrovac, Sutomore, Igalo, Herceg Novi, Tivat, Ulcinj. Pogledajte celokupnu ponudu za smeštaj u Crnoj Gori.

Letovanje 2020 Hrvatska

Leto u Hrvatskoj nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izaberite neku od destinacija iz naše ponude, bilo da su to prelepa Jadranska ostrva, Istra ili Dubrovnik.

 

Posetite nas kako bismo zajedno isplanirali vaše letovanje 2020…

AGAPE MISLI NA VAS:

plaćajte aranžman na rate i to bez kamate!