LETOVANJE 2020.
First minute POPUSTI DO -25%
MALTA 2020.
Direktni letovi/Rane rezervacije

Prijavite se za naš bilten

Gde želite da putujete?

Letovanje Malta 2020Paket aranžmani avionom

Silema, ST Đulijans, Budžiba, Aura, Meliha, Golden Bej, ST Paul Bay, Valeta

Malta - stanovništvo, geografska karta i položaj, glavni grad ...

 

Malteška Republika

Duboko plavo more u kontrastu sa obalom zlatno žute boje, praistorijski hramovi, skrivene uvale, litice sa kojih se pružaju pogledi na pučinu koji zaustavljaju dah – to je Malta.

Letovanje Malta 2020 • First minute!

Ostrva Malta, Gozo i Komino čine Malteški arhipelag koji se nalazi u Sredozemnom moru. Zbog specifičnog geografskog položaja kulturno nasleđe je spoj mnogih kultura koje su vekovima bile u dodiru sa Maltom. Direktan kontakt sa uzbudljuvim pričama njene istorije imaćete u glavnom gradu Valeta. Šarmiraće vas marina i šarolika arhitektura nastala kao rezultat različitih stilova, a na kraju jedan sklad i harmonija u kojoj cete uživati svakog dana. Prestonica Malte, stara 420 godina, dobila je ime po velikom majstoru Jean Paris De La Vallette. Harmonične mešavine stilova i kultura, Valeta je neodoljiva i zavodljiva.
Malta je za ronioce evropska destinacija broj jedan, što ide u prilog cinjenici da je more apsolutno fantastično. 
Obiđite najznačajnije lokalitete u pratnji vodiča: crkva Mosta Dome (treća po veličini kupola u Evropi), Ta`Qali – zanatsko selo, Mdina – šetnja kroz grad tišine, utvrđenje Rabat, Blue Grotto – plavu pećinu ili obiđete slikovito ribarsko selo Marsaxlokk…  Izlet do susednog ostrva Gozo i grada Viktorije, odlična je prilika da, na putu do mesta Cirkewa, upoznate Maltu.  
Zvanični sajt: www.visitmalta.com

AGAPE MISLI NA VAS:

plaćajte aranžman na rate i to bez kamate!