Neos Marmaras 2020: Vile, apartmani, cene


 

Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more smaragdne boje i  duge peščane plaže okupane suncem kao i nezaboravni zalasci sunca.
Marmaras apartmani 2020
Neos Marmaras poseduje veliki broj kvalitetnih vila i hotela u centru i na samim plažama. U njemu će svoje mesto naći kako porodični ljudi, parovi koji žele da uživaju gledajući romantični zalazak sunca sa plaže kraj svoje vile, tako i mladi željni provoda. Jer je Neos Marmaras mesto koje pored dve nezaboravne plaže u samom mestu i brojnih manjih plaža u okolini, ima  i mesta za noćni provod i šetnju. Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije, Neos Marmaras sada predstavlja veoma popularno turističko mesto sa lukom za ribarske, turističke brodiće i luksuzne jahte. Izgrađen  je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom, koja ovom mestu omogućuje prirodan hlad i karakterističan miris.
Najpoznatija plaža sa razlogom nosi ime Paradiso – „Rajska plaža“, mada za njom nе zaostaje ni gradska plaža – na čijem drugom kraju se nalazi jedan od najpoznatijih (i najskupljih) hotelskih kompleksa „Porto Caras“, što dovoljno govori o njoj i o Neos Marmarasu.

VILA TODOROS

VILA TZINA

VILA MARTA

VILA SOLE A MARE