Turistička agencija Agape Travel sa sedištem u Lazarevcu, i to u ulici Dositeja Obradovića 56.

UKLJUČI SVOJA ČULA OSETI AGAPE SVET!

Uz dugogodisnje iskustvo u turizmu, uz prijatno osoblje i uslugu, kao i proteklog vremena naš cilj poslovanja, kako danas tako i u budućnosti, je da spajamo nespojivo, i time pružimo sto kvalitetnije usluge našim putnicima. I to po najpovoljnijim cenama. Pored letovanja, zimovanja, egzotičnih putovanja, nudimo Vam domaća I inostrana Poklonička putovanja tokom cele godine.Organizujemo đačke I studenske ekskurzije kao I potrebne seminare Vasišh kompanija, uz dodatne pogodnosti I popuste.

Najbolje ponude avionskih karata za Vas!

Rezervacija avionske karte nikada nije bila tako personalizovana i okrenuta potrebama putnika kao sa nama. Kada su u pitanju avionske karte cene variraju od mnoštva faktora, a za vas uvek pronalazimo najpovoljnije moguće karte za avio letove u svim pravcima.

Gigstix

U saradnji sa Gigstix-om kod nas možete kupiti sve ulaznice za sve festivale, koncerte, sportska desavanja, pozorište, zabavu tokom cele godine.

Polise osiguranja!

U koju god zemlju da pođete radi odmora ili posla, važno je da se osećate sigurno. Neprijatni događaji ne moraju pokvariti vaše planove. Svaki momenat putovanja treba da predstavlja uživanje. Važno je da znate: mi mislimo na vas! U saradnji sa Osiguravajucim kućama, obezbedili smo usluge medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Osiguranici mogu biti lica do navršenih 85 godina života. ❗Već od 1€ po danu❗