Једнодневни излет-Манастир Тумане

Једнодневни излет-Манастир Тумане

Манастир Тумане-Сребрно језеро-Смедеревска тврђава

Термин: 14.06.2020.
Манастир Тумане се налази на 9 км од Голупца у подножију голубачких планина, окружен шумом, на обали туманске реке, што му даје посебну лепоту. У Цркви манастира се налазе мошти Светих, Преподнобног Зосиама Синаита и Преподнобног Јакова Новог. Манастир је познат по великим чудима и исцељењима. Свакодневно манастир посети на стотине верника, молећи се за себе и своје ближње.

 

ПЛАН И ПРОГРАМ:

Састанак путника у 6:00 на паркингу испред спортског центра у Лазаревцу. Полазак аутобуса у 6:15. Јутарња вожња према манастиру Тумане и обилазак манастира, са успутним паузама ради краћег одмора. Предвиђено време поласка из манастира је око 13:00. Наставак пута ка Сребрном језеру, који се налази на десној обали Дунава и представља њен некадашњи рукавац који је данас затворен двема бранама. Након панорамског разгледања и паузе за кафу или ручак, наставак пута према Смедеревској тврђави-престоног града Деспота Ђурђа Бранковића, након обиласка повратак у Лазаревац у вечерњим часовима. Крај програма.

ЦЕНА: 1.300 динара

Цена подразумева:

  • Превоз аутобусом туристичке класе (од 40 до 85 места).
  • Услуге  туристичког пратиоца групе током путовања
  • агенцијиске услуге

 

Цена не подразумева:

  • улазнице за Смедеревску тврђаву са водичем (120 рсд )
  • индивидуалне трошкове

Минимун за реализацју путовања 45 пуника

Напомена: У случају недовољног броја пријављених путника, агенција задржава право корекције цена, измене програма, или отказа путовања најкасније 3 дана пре почетка путовања. Агенција не сноси одговорност за евентуалне другачије усмене информације о програму путованја. Организатор задржава право промене редоследа појединих садржаја у програму.

ПРЕМА ЗАКОНУ О ТУРИЗМЗ, ЧЛАН 79, ЗА ЈЕДНОДНЕВНЕ ИЗЛЕТЕ (ПУТОВАЊЕ КРАЋЕ ОД 24х), НИЈЕ ОБЕЗБЕЂЕНА ЗАШТИТА У ПОГЛЕДУ ГАРАНЦИЈЕ ПУТОВАЊА. 

Оставите одговор