Prijavite se za naš bilten

Gde želite da putujete?

LETO ZA MLADE 2020.

Leto za mlade 2020:


Ponuda najatraktivnijih aranžmana za letovanje: Ako se uveliko spremate za leto 2020. onda stvarno smatramo da ste došli na pravo mesto kada su u pitanju letnji aranžmani i ponude. Naše ponude za letovanje su savršen izbor za sve one koji hoće spoj odmora, provoda i uživanja na nekoj od fenomenalnih letnjih destinacija koje imamo u ponudi.
Naše destinacije za letovanje 2020. obuhvataju neke od najlepših evropskih zemalja, pa sumnjamo da će izbor biti lak. Ipak, verujemo da među ovim destinacijama možete pronaći sve ono što želite od jednog letovanja, ma kog da ste uzrasta, bilo da ste ljubitelj aktivnog odmora ili vam je draži onaj malo laganiji tempo.Letnji aranžmani su tu da vam pomognu da ugodite sebi pre svega i svojim željama, i uživate u beskrajnim sunčanim danima, koktelima ili dobroj knjizi na plaži.

Aranžmani za letovanje 2020.

Naša putovanja uvek odlikuju pozitivan duh i zarazna energija, kao i provod koji se pamti, na žurkama koje traju do duboko u noć, pa se naši putnici uvek osećaju preporođeno posle odmora. Naravno, za one koji žele da se odmore do koske, svaka od destinacija koje imamo u ponudi se može pohvaliti prelepim plažama i prirodnim lepotama koje su mnogim putnicima same po sebi dovoljna inspiracija za ispunjeno letovanje.
Kada je u pitanju leto 2020, u zemlje koje su zastupljene u našim aranžmanima spadaju Grčka, Turska, Španija i Italija, gde svaka od zemalja ima svoje čari koje je čine jedinstvenim i neodoljivim, bilo da vas privlači njihova kultura, istorija, kuhinja ili ljudi, ubeđeni smo da ćete pronaći letovalište za sebe.

Šta donosi leto 2020?

Odgovor na ovo pitanje je teško sročiti u jednu rečenicu. Kada su u pitanju aranžmani za leto 2020, za vas smo pored najatraktivnijih destinacija tradicionalno pripremili i pregršt zanimljivog sadržaja.
Kao što je bio slučaj prethodnih godina, tako ćete i 2020 letovanje provesti uz sjajne žurke na plažama, beach barovima i noćnim klubovima, a sve to po veoma pristupačnim cenama koje su moguće uz našu party narukvicu. Oni koji do sada nisu bili naši putnici ne znaju da su naš zaštitni znak – žurke na brodu, a upravo ovo možete iskusiti ukoliko izaberete neki aranžman iz ponude.
Ipak, iako su naša letovanja postala sinonim za dobar provod, to nije jedino što želimo da obezbedimo svojim putnicima. Turistička agencija Balkan Fun se uvek trudi da svoje putnike i edukuje, pa ukoliko nas izaberete za sezonu 2020 letovanje će značiti i obilazak znamenitosti na destinacijama, kao i njihovih prirodnih lepota.
Fakultativni izleti iz naše ponude osim prirodnih, kulturnih i istorijskih znamenitosti, podrazumevaju i posetu obližnjim velikim gradovima, a često su to i atrakcije poput aqua parkova. Iskoristite leto 2020 da probudite avanturistu u sebi, uz zabavni sadžaj koji vam je dostupan.
Naše destinacije za letovanje 2020 su dobar izbor i za gurmane, koji će moći da uživaju u ukusnom girosu, suvlakiju, bureku, tapasima, kebabu, baklavama i drugim specijalitetima Turske, Grčke ili Španske kuhinje.
Uz leto 2020. postaće sinonim za – hedonizam! Ukoliko opuštene večeri pokraj mora provedete i uz koktele ili nargilu, nema sumnje da će ugođaj biti potpun. Ovo su samo neki od načina za “zagrevanje” pred žurku, i dolazim do najveće prednosti koju ćete iskusiti ako u sezoni 2020 letovanje provedete sa nama. Reč je, naravno, o novim poznanstvima!
Veliki broj mladih iz godine u godinu bira baš Balkan Fun kao agenciju kojoj će poveriti organizaciju svog putovanja, pa smo sigurni da leto 2020. godine neće biti izuzetak. Naša putovanja su prilika da upoznate veliki broj ljudi vaših godina i započnete prijateljstva koja traju ceo život. A, ko zna, možda se baš ove godine na moru i zaljubite!

AGAPE MISLI NA VAS:

plaćajte aranžman na rate i to bez kamate!