WELLNES & SPA
Srbija/Slovenija/Hrvatska/Madjarska
Već od 49€
Dolenjske Toplice
Iskoristite do 25% snižene cene
Dvoje dece gratis!
Thermana Park Laško
Ne propustite akciju!!
Paket 1=2

Prijavite se za naš bilten

Gde želite da putujete?

Wellnes & Spa 2020Paket aranžmani-Tokom cele godine

wellness-logo-00-

Opustite se u najboljim Wellness & Spa centrima i hotelima.


      Izaberite boravak u nekim od hotela u Srbiji, Sloveniji, Mađarskoj

Pojam wellness označava fizičku, psihičku i duhovnu ravnotežu. Dakle, do wellnessa kao stila života možemo doći samo ukoliko prihvatimo zdrave i kvalitetne načine življenja.
Ono što je kod wellness filozofije važno, jeste činjenica da ona počiva na tradicionalnim metodama, koje su u iste svrhe primenjivane još u antičko doba, a dopunjena je savremenim načinima opuštanja i relaksacije.
Nije važno da li je proleće, leto, jesen ili zima. Nije važno ni da li ste uspeli da dobijete duži odmor. Dovoljan je samo produženi vikend i spremnost na potpuno opuštanje. Na vama je samo da odaberete hotel koji sadržajima može ispuniti sve vaše kriterijume, a u našem okruženju imate zaista odličan izbor.
Savremeno doba donosi nam inovacije, razne prečice i olakšice, moderne načine prevazilaženja prepreka, ali i sve brži životni tempo. U toj žurbi, često gubimo kontrolu nad vremenom i ne shvatamo kako nam je zapravo samo malo dovoljno da bismo se osećali bolje. Umor, stres, nedovoljno snage za sve što vas očekuje postale su nezaobilazne kategorije – Wellness & Spa odmor idealan je način da za samo par dana obnovite svoju energiju i povratite elan.
Turistička agencija Agape Travel preporučuje Wellness Spa boravak u SrbijiSloveniji, Mađarskoj.
Uživajte u najboljim Wellness i Spa centrima u okruženju!

AGAPE MISLI NA VAS:

plaćajte aranžman na rate i to bez kamate!